top of page

E-handelslösningar


När du ska starta din e-handelsbutik är det viktigt att du väljer ett system som passar ditt företag och som är lätthanterlig, den tekniska delen för plattformen. Det tar tid att byta system och när du startat hemsidan och kunder börjar handla av dig är det viktigt att finns tillgänglig så du inte förlorar dem.

När du startar en e-handelsbutik kan du välja mellan tre olika system:

Standardiserade plattformar

Detta innebär att systemet är likartat för alla företagare och alla kunder av detta system får samma utförande. Du slipper den tekniska delen och behöver inte anpassa tekniska inställningar utan kan starta din butik omgående och anpassa utseendet och produktanpassa.

Open source

Väljer du open source är e-handelssystemet skriven med öppna källkoder. Detta kräver tekniskt kunnande för installation av systemet och anpassning av layout, bilder, färger, texter och andra funktioner som ska finnas på sidan.

Anlita konsult-webbbyrå

Tycker du att det är svårt att förverkliga dina drömmar om din hemsida så finns det företag, webbyråer som erbjuder denna tjänst. De skräddarsyr en hemsida och anpassar den efter ett företagsvision, skapar betalningssystem, externa system och funktionalitet bland annat. Detta är dock en dyr investering men kan gynna för företaget på lång sikt.

Det finns olika alternativ att välja mellan när du startar ditt företag, olika prisklasser med olika lösningar och begränsningar som e-handelslösningsföretag erbjuder. När du valt ett företag och regisserat dig kan du välja ett utseende på din nätbutik. Sedan ge ett namn, ladda upp logga, skapa sidor med olika rubriktexter, texter och bilder. Du kan anpassa sidan efter vad du anser passar din butik och målgrupp.

Featured Posts
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page